autor:

violeta c.

» » Aperitive

Piept de pui cu maioneza

Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Ingrediente
3 oua, 250-300 ml ulei, zeama de lamaie, un piept de pui-marime mijlocie, 2 castraveti murati sau in otet

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

18 voturi

Mod de preparare

Se face maioneza din 2 oua fierte si unul crud incorporand treptat uleiul si zeama de lamaie; pieptul de pui se fierbe ; se mesteca la final pieptul de pui taiat fasii cu maioneza si castravetii murati taiati cubulete si storsi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Salata din piept de pui cu cartofi si maioneza

Salata din piept de pui cu cartofi si maioneza

Pieptul de pui l-am spalat si l-am pus la fiert in apa cu un praf de sare. Cand s-a fiert si racit

24 voturi    2 comentarii
50 min
Salate diverse
Salata cu piept de pui, telina si maioneza

Salata cu piept de pui, telina si maioneza

Fierbeti pieptul de pui adaugand in apa putina sare si putin cimbru. Dupa ce s-a racit il taiem in

7 voturi    7 comentarii
2h
Salate cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Denisa Barbie , 29 aprilie 2014

    E delicios acest meniu

  • Neculai Huidiu , 16 aprilie 2014

    pt fetita mea e perfecta

  • Marioara Constantin , 30 decembrie 2013

    este delicioasa si usor de pregatit!va multumesc

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

18 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 250-300 ml ulei
  • zeama de lamaie
  • un piept de pui-marime mijlocie
  • 2 castraveti murati sau in otet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Piept de pui umplut cu ciuperci