autor:

violeta c.

» » Aperitive

Piept de pui cu maioneza

Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Ingrediente
3 oua, 250-300 ml ulei, zeama de lamaie, un piept de pui-marime mijlocie, 2 castraveti murati sau in otet

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

16 voturi

Mod de preparare

Se face maioneza din 2 oua fierte si unul crud incorporand treptat uleiul si zeama de lamaie; pieptul de pui se fierbe ; se mesteca la final pieptul de pui taiat fasii cu maioneza si castravetii murati taiati cubulete si storsi.
-->
Retete
Alte retete din Aperitive

Salata cu piept de pui, telina si maioneza

Fierbeti pieptul de pui adaugand in apa putina sare si putin cimbru. Dupa ce s-a racit il taiem in

5 voturi    7 comentarii
2h
Aperitive

Salata din piept de pui cu cartofi si maioneza

Pieptul de pui l-am spalat si l-am pus la fiert in apa cu un praf de sare. Cand s-a fiert si racit

6 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Denisa Barbie , 29 aprilie 2014

    E delicios acest meniu

  • Fara foto

    Neculai Huidiu , 16 aprilie 2014

    pt fetita mea e perfecta

  • Fara foto

    Marioara Constantin , 30 decembrie 2013

    este delicioasa si usor de pregatit!va multumesc

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

16 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 250-300 ml ulei
  • zeama de lamaie
  • un piept de pui-marime mijlocie
  • 2 castraveti murati sau in otet

Raporteaza reteta

Retete
de violeta c.

Pulpe de pui cu legume

Pulpele se fierb in apa cu sare timp de 15 min; se asaza intr-o tava mai mica-pt cuptor- unsa cu

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Aperitiv cu cascaval

Pe o felie de cascaval se pune o felie de bacon si o fasie de castravete eventual stors; se ruleaza

0 voturi    0 comentarii
5 min
Aperitive

Aperitiv cu branza de vaci

Branza de vaci de freaca bine cu furculita sau blender cu unt sau ulei; daca e prea scoapta, se subtiaza

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv din piept de cocos

Aperitiv din piept de cocos

1. Pieptul de cocos se pune la fiert in apa cu sare pana se inmoaie apoi sescoate ,se lasa sa se raceasca dupa care se curata carnea

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Platouri festive

Platouri festive

1. Platou cu bete frigarui asezate pe pat de salata verde: Masline verzi+ ardei rosu+ chiftelute+ cascaval+rosii si pastrama de porc+

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive