autor:

Fara foto

» » Aperitive

Piept de pui cu smantana si hrean

Autor: Iuliana Chirila (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Chirila (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Ingrediente
1-1,5 kg. piept de pui, 2 cepe, 400 g. smantana, o legatura radacina de hrean, sare, piper, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 1h

71 voturi

Mod de preparare


Pieptul de pui se curata, spala si se fierbe in apa rece cu sare, se spumuieste se adauga ceapa, pana ce fierbe carnea.



Se desoseaza carnea se portioneaza in bucati potrivite, nici prea mari dar nici foarte mici.



Se curata radacinile de hrean se rad fin si se amasteca cu smanatana, se condimenteaza dupa gust si apoi se amasteca cu carnea de pui. Se consuma rece in deschiderea unei mese festive sau la cina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de piept de pui

Rulada de piept de pui

Mod de preparare: Oualele se fierb 10 minute, se lasa putin in apa rece, se decojesc si apoi se

81 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
English breakfast

English breakfast

Carnatii, bacon-ul, oul se prajesc in ulei sau intr-o tigaie de teflon fara ulei.Fasolea a fost din

4 voturi    6 comentarii
15 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

71 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri cu salata de cruditati