Piept de pui cu sunca si cascaval ( Cordon Bleu )

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui cu sunca si cascaval ( Cordon Bleu )

Ingrediente

  • 2 buc piept de pui
  • 2 felii sunca presata
  • 2 felii cascaval
  • 100 gr faina
  • 100 gr pesmet
  • 1 lingura boia de ardei iute/dulce
  • 2 oua
  • sare( sau Knorr Delikat) si piper
  • ulei de floarea soarelui.

Mod de preparare

1.Dupa ce spalati pieptul de pui, lasati-l sa se scurga foarte bine.Bateti pieptul de pui la fel ca pentru snitele,apoi condimentati-l cu sare si piper.

2.Puneti pe fiecare bucata de carne cate 1-2 felii (depinde de marimea pieptului de pui)de sunca si cascaval,rulati si prindeti cu scobitori.

3.Treceti rulourile prin faina,ou batut si la final prin pesmetul amestecat cu boia de ardei.

4.Incingeti bine uleiul si prajiti rulourile la foc mic pana se rumenesc bine,apoi scoateti-le pe un servet de bucatarie pentru a absoarbe excesul de ulei.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci