autor:

kamkrys75

» » Aperitive

Piept de pui cu sunca si cascaval ( Cordon Bleu )

Autor: kamkrys75 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kamkrys75 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 noiembrie 2014

Ingrediente
2 buc piept de pui, 2 felii sunca presata, 2 felii cascaval, 100 gr faina, 100 gr pesmet, 1 lingura boia de ardei iute/dulce, 2 oua, sare( sau Knorr Delikat) si piper, ulei de floarea soarelui.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

1.Dupa ce spalati pieptul de pui, lasati-l sa se scurga foarte bine.Bateti pieptul de pui la fel ca pentru snitele,apoi condimentati-l cu sare si piper.
2.Puneti pe fiecare bucata de carne cate 1-2 felii (depinde de marimea pieptului de pui)de sunca si cascaval,rulati si prindeti cu scobitori.
3.Treceti rulourile prin faina,ou batut si la final prin pesmetul amestecat cu boia de ardei.
4.Incingeti bine uleiul si prajiti rulourile la foc mic pana se rumenesc bine,apoi scoateti-le pe un servet de bucatarie pentru a absoarbe excesul de ulei.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sunca si cascaval ( Cordon Bleu )" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
POLONICE  COLORATE

POLONICE COLORATE

Se fierb ouale apoi se dau pe razatoarea mica.Se amesteca cu cascavalul ras si se face o pasta. Apoi

3 voturi    13 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Chiftele cu carne de  porc la cuptor

Chiftele cu carne de porc la cuptor

Se pregatesc ingredientele. Se adauga intr-un bol carnea tocata, cartofii razuiti cruzi pe parte

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Emilia Marcu , 02 mai 2015

    Merită încercat

  • Fara foto

    Mari Lele , 03 februarie 2015

    daca este rulat strans nu ai nevoie de nici o scobitoare, eu fac foarte des si de pui si de porc si niciodata nu am folosit scobitori sau altceva.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 2 buc piept de pui
  • 2 felii sunca presata
  • 2 felii cascaval
  • 100 gr faina
  • 100 gr pesmet
  • 1 lingura boia de ardei iute/dulce
  • 2 oua
  • sare( sau Knorr Delikat) si piper
  • ulei de floarea soarelui.

Raporteaza reteta

Retete
de kamkrys75
tarta cu mere

tarta cu mere

Pentru aluat Se amesteca untul cu zaharul pana se omogenizeaza,dupa care se adauga galbenusul,apoi

57 voturi    6 comentarii
59 min
Prajituri
tarta cu fructe de padure

tarta cu fructe de padure

Se bat 4 albusuri, se adauga 3 linguri cu zahar, apoi separat se bat 3 galbenusuri impreuna cu 3

80 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Cozonac

Cozonac

Pregatiti ingredientele pe o tava pentru a le avea la indemana. Cerneti faina intr-un castron

23 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Limba de porc cu sos de capere