autor:

kamkrys75

» » Aperitive

Piept de pui cu sunca si cascaval ( Cordon Bleu )

Autor: kamkrys75 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kamkrys75 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 noiembrie 2014

Ingrediente
2 buc piept de pui, 2 felii sunca presata, 2 felii cascaval, 100 gr faina, 100 gr pesmet, 1 lingura boia de ardei iute/dulce, 2 oua, sare( sau Knorr Delikat) si piper, ulei de floarea soarelui.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

1.Dupa ce spalati pieptul de pui, lasati-l sa se scurga foarte bine.Bateti pieptul de pui la fel ca pentru snitele,apoi condimentati-l cu sare si piper.
2.Puneti pe fiecare bucata de carne cate 1-2 felii (depinde de marimea pieptului de pui)de sunca si cascaval,rulati si prindeti cu scobitori.
3.Treceti rulourile prin faina,ou batut si la final prin pesmetul amestecat cu boia de ardei.
4.Incingeti bine uleiul si prajiti rulourile la foc mic pana se rumenesc bine,apoi scoateti-le pe un servet de bucatarie pentru a absoarbe excesul de ulei.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sunca si cascaval ( Cordon Bleu )" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 3 comentarii

  • Mariana , 30 noiembrie 2018

    Eu tai fisii cascavalul si sunca si atunci arata mai bine si nu e gol inauntru.Si eu fac foarte des si nu l prind cu scobitoarea.Se poate da la urma,dupa inoesmetare prin ou.

  • Emilia Marcu , 02 mai 2015

    Merită încercat

  • Mari Lele , 03 februarie 2015

    daca este rulat strans nu ai nevoie de nici o scobitoare, eu fac foarte des si de pui si de porc si niciodata nu am folosit scobitori sau altceva.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 2 buc piept de pui
  • 2 felii sunca presata
  • 2 felii cascaval
  • 100 gr faina
  • 100 gr pesmet
  • 1 lingura boia de ardei iute/dulce
  • 2 oua
  • sare( sau Knorr Delikat) si piper
  • ulei de floarea soarelui.

Raporteaza reteta

Retete
de kamkrys75
tarta cu mere

tarta cu mere

Pentru aluat Se amesteca untul cu zaharul pana se omogenizeaza,dupa care se adauga galbenusul,apoi

57 voturi    6 comentarii
59 min
Prajituri
tarta cu fructe de padure

tarta cu fructe de padure

Se bat 4 albusuri, se adauga 3 linguri cu zahar, apoi separat se bat 3 galbenusuri impreuna cu 3

80 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Cozonac

Cozonac

Pregatiti ingredientele pe o tava pentru a le avea la indemana. Cerneti faina intr-un castron

24 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Prajituri

Mariana

Eu tai fisii cascavalul si sunca si atunci arata mai bine si nu e gol inauntru.Si eu fac foarte des si nu l prind cu scobitoarea.Se poate da la urma,dupa inoesmetare prin ou.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Chec aperitiv cu mezeluri si branzeturi