Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 august 2008
Ingrediente
piept de pui, rosii, unt, sunca presata, usturoi, smantana, sare, piper,
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se cresteaza cu cutitul cate un buzunar in pieptii de pui si se umplu cu felii de tomate cu 2/3 din cantitatea de unt cu usturoi.
Fiecare piept de pui se infasoara in cate 2 felii de sunca . Se asaza pieptii de pui intr-o tava , deasupra se presara cu piper. Se tin la cuptor 20-25 min apoi se scot si se mentin la cald. In tava in care s-au fript se adauga smantana si se pune la foc, amestecand pana cand se infierbanta amestecul. Aceasta se toarna cu lingura peste pieptii de pui infasurati in sunca.
Daca ti-a placut reteta noastra "piept de pui cu sunca" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Cartofii se calesc cu ceapa si usturoi pana se-nmoaie dar nu se faramiteaza, Pieputl de pui se tai
14 voturi
3 comentarii
50 min
1.Dupa ce spalati pieptul de pui, lasati-l sa se scurga foarte bine.Bateti pieptul de pui la fel
9 voturi
3 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate