autor:

valentina ionita

» » Aperitive

Piept de pui cu verdeata si cascaval

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
400 g piept de pui dezosat, o leg. patrunjel tocat, o leg. marar tocat, 150-200 g ciuperci din conserva sau proaspete, cascaval dupa gust, sare, piper, cimbru dupa gust, 50 g unt topit, 3-4 linguri ulei de masline

Dificultate: Medie Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare


Pieptul de pui se spala, se zvanta si se taie felii mai grosute. Pe fiecare bucata de piept se aseaza o bucata de folie transparenta (pentru alimente) si se bate usor. Se desface folia, se ia felia de piept batuta, se unge cu putin unt topit amestecat cu putin ulei de masline, se presara din amestecul de patrunjel cu marar tocat, se aseaza felii de cascaval, ciuperci taiate, se presara sare, piper, cimbru dupa gust, se ruleaza, se impacheteaza in folie de aluminiu si se strange bine la ambele capete. Folia de aluminiu trebuie unsa in prealabil foarte bine tot cu unt topit amestecat cu ulei de masline.

Rulada se aseaza intr-o tava si se introduce la cuptor pentru cca. jumatate de ora (depinde de cuptor). Se incearca cu o scobitoare pentru a vedea daca pieptul de pui este gata.



Cand este gata, se lasa putin la racit, se desface usor folia si se taie in felii pe oblic. Se serveste cu diferite garnituri.



Aceasta rulada din piept de pui se poate coace si la grill sau la gratar.



Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu verdeata si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Paté din ficat de curcan cu vin rosu

Paté din ficat de curcan cu vin rosu

Curatam cepele, le spalam si le stergem cu un servet absorbant, apoi le taiem julien. Punem vasul

2 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Rulouri cu branza si sunca

Rulouri cu branza si sunca

Lasam aluatul de foietaj la dezghetat , la temperatura camerei, de seara pina dimineata. Intindem

4 voturi    7 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2013

    Multumesc mult...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2013

    Ce mult apreciez ruladele din piept de pui! Fac si eu insa altfel.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

    Va multumesc mult...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • 400 g piept de pui dezosat
  • o leg. patrunjel tocat
  • o leg. marar tocat
  • 150-200 g ciuperci din conserva sau proaspete
  • cascaval dupa gust
  • sare
  • piper
  • cimbru dupa gust
  • 50 g unt topit
  • 3-4 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pasta de somon