Se bate pieptul intreg de pui ca la snitele pentru a obtine o bucata care sa infasoare carnatul Plai (daca sunt doi piepti mai mici se adauga unul in continuarea celuilalt). Infasuram carnatul in piept si-l legam cu o sforicica de jur-imprejur de la un capat la altul. Fierbem carnatul infasurat in piept de pui in apa clocotita, pana cand intepat nu mai apare culoarea rosie a carnii nefierte. Separat facem din ou si faina un aluat ca pentru clatite cu consistenta mai solida. Dupa ce s-a racit trecem carnatul infasurat prin compozitia de mai sus si-l prajim pe toate partile in ulei incins.
Se serveste rece taiat in feliute subtiri.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii