autor:

Anonim

» » Aperitive

piept de pui infasurat cu sunca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
piept de pui, rosii, unt, sunca presata, usturoi, smantana, sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se cresteaza cu cutitul cate un buzunar in pieptii de pui si se umplu cu felii de tomate cu 2/3 din cantitatea de unt cu usturoi.
Fiecare piept de pui se infasoara in cate 2 felii de sunca . Se asaza pieptii de pui intr-o tava , deasupra se presara cu piper. Se tin la cuptor 20-25 min apoi se scot si se mentin la cald. In tava in care s-au fript se adauga smantana si se pune la foc, amestecand pana cand se infierbanta amestecul. Aceasta se toarna cu lingura peste pieptii de pui infasurati in sunca.
Daca ti-a placut reteta noastra "piept de pui infasurat cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv

Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval

Se taie aluatul in patratele si apoi colturile patratului ca in poza. Se pune in mijloc o feliuta

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Pateu de ficat de pui

Pateu de ficat de pui

Ficatei se spala si se pun la fiert in apa, fara sare, se poate adauga foi de dafin, (eu nu am pus,

4 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada din organe de pasare