Se cresteaza cu cutitul cate un buzunar in pieptii de pui si se umplu cu felii de tomate cu 2/3 din cantitatea de unt cu usturoi.
Fiecare piept de pui se infasoara in cate 2 felii de sunca . Se asaza pieptii de pui intr-o tava , deasupra se presara cu piper. Se tin la cuptor 20-25 min apoi se scot si se mentin la cald. In tava in care s-au fript se adauga smantana si se pune la foc, amestecand pana cand se infierbanta amestecul. Aceasta se toarna cu lingura peste pieptii de pui infasurati in sunca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii