autor:

emadina

» » Aperitive

Piept de pui oriental

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
piept de pui dezosat cantitatea se stabileste in functie de cate persoane sunt la masa, 2 oua, 1 lingura nuca macinata, 1 lingura nuca de cocos, scortisoara, ghimbir proaspat ras sau uscat si macinat, pesmet, usturoi, sare, piper, suc de lamaie, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui este taia in bucati potrivite pt. a se praji cat mai usor.si e condimentata cu un mix din usturoi, sare, piper, ghimbir, suc de lamaie, ulei si tinuta la frigider cca 1 ora. Apoi se da prin ou batut, pesmet, nuca macinata, scortisoara, ghimbir, nuca de cocos si se prajeste in ulei fierbinte pana se rumeneste.

Se serveste cu sos de iaurt cu marar si usturoi sau sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui oriental" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri cu salata de cruditati

Rulouri cu salata de cruditati

Telina si morcovi se curata si se rad pe razatoarea mica, merele se curata de coaja se rad pe aceeasi

28 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Tarta cu ciuperci si sunca

Tarta cu ciuperci si sunca

Se face aluatul, se intinde o foaie rotunda de aproximativ 2 centimetri, si se aseaza in tava de

12 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • piept de pui dezosat cantitatea se stabileste in functie de cate persoane sunt la masa
  • 2 oua
  • 1 lingura nuca macinata
  • 1 lingura nuca de cocos
  • scortisoara
  • ghimbir proaspat ras sau uscat si macinat
  • pesmet
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • suc de lamaie
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Grisine cu cascaval si sunculita taraneasca