autor:

emadina

» » Aperitive

Piept de pui oriental

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
piept de pui dezosat cantitatea se stabileste in functie de cate persoane sunt la masa, 2 oua, 1 lingura nuca macinata, 1 lingura nuca de cocos, scortisoara, ghimbir proaspat ras sau uscat si macinat, pesmet, usturoi, sare, piper, suc de lamaie, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui este taia in bucati potrivite pt. a se praji cat mai usor.si e condimentata cu un mix din usturoi, sare, piper, ghimbir, suc de lamaie, ulei si tinuta la frigider cca 1 ora. Apoi se da prin ou batut, pesmet, nuca macinata, scortisoara, ghimbir, nuca de cocos si se prajeste in ulei fierbinte pana se rumeneste.

Se serveste cu sos de iaurt cu marar si usturoi sau sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui oriental" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • piept de pui dezosat cantitatea se stabileste in functie de cate persoane sunt la masa
  • 2 oua
  • 1 lingura nuca macinata
  • 1 lingura nuca de cocos
  • scortisoara
  • ghimbir proaspat ras sau uscat si macinat
  • pesmet
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • suc de lamaie
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chiftelute de pui cu susan