autor:

emadina

» » Aperitive

Piept de pui oriental

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
piept de pui dezosat cantitatea se stabileste in functie de cate persoane sunt la masa, 2 oua, 1 lingura nuca macinata, 1 lingura nuca de cocos, scortisoara, ghimbir proaspat ras sau uscat si macinat, pesmet, usturoi, sare, piper, suc de lamaie, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui este taia in bucati potrivite pt. a se praji cat mai usor.si e condimentata cu un mix din usturoi, sare, piper, ghimbir, suc de lamaie, ulei si tinuta la frigider cca 1 ora. Apoi se da prin ou batut, pesmet, nuca macinata, scortisoara, ghimbir, nuca de cocos si se prajeste in ulei fierbinte pana se rumeneste.

Se serveste cu sos de iaurt cu marar si usturoi sau sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui oriental" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti

Se spala bine dovleceii apoi se sterg si se taie in doua,pe lung,apoi se scobesc de miez cu ajutorul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

Sper ca ati petrecut cu totii frumos ziua de 1 Mai, chit ca s-a nimerit oricum intr-o zi nelucratoare.

16 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • piept de pui dezosat cantitatea se stabileste in functie de cate persoane sunt la masa
  • 2 oua
  • 1 lingura nuca macinata
  • 1 lingura nuca de cocos
  • scortisoara
  • ghimbir proaspat ras sau uscat si macinat
  • pesmet
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • suc de lamaie
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada din piept de pui cu branza telemea