Carnea de pui este taia in bucati potrivite pt. a se praji cat mai usor.si e condimentata cu un mix din usturoi, sare, piper, ghimbir, suc de lamaie, ulei si tinuta la frigider cca 1 ora. Apoi se da prin ou batut, pesmet, nuca macinata, scortisoara, ghimbir, nuca de cocos si se prajeste in ulei fierbinte pana se rumeneste.
Se serveste cu sos de iaurt cu marar si usturoi sau sos de rosii.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii