Pieptul de pui se inveleste intr-o folie de plastic si se bate bine.
Ouale se bat bine sau se mixeaza cu blenderul, se adauga smantana se continua mixarea, iar usor usor faina si un varf cutit sare (piper), pana devine o compozitie ca la clatite, mai groasa.
Carnea se sareaza, se tavaleste prin faina se trece prin ou, dupa care se pune la prajit in ulei incins.
Se prajesc pe ambele parti, se scot pe hartie de bucatarie, se servesc calde!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii