autor:

vera

» » Aperitive

Piept de pui panè

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Ingrediente
un piept de pui feliat, 2 oua, 50 ml smantana grasa, faina, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de pui se inveleste intr-o folie de plastic si se bate bine.

Ouale se bat bine sau se mixeaza cu blenderul, se adauga smantana se continua mixarea, iar usor usor faina si un varf cutit sare (piper), pana devine o compozitie ca la clatite, mai groasa.

Carnea se sareaza, se tavaleste prin faina se trece prin ou, dupa care se pune la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti, se scot pe hartie de bucatarie, se servesc calde!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui panè" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piept de pui pane cu brocoli gratinat

Piept de pui pane cu brocoli gratinat

Se pun la fiert in oale separate pieptul de pui si buchetul de brocoli. Se fierb cam 10 minute din

1 vot    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui pane facut de fetita mea

Piept de pui pane facut de fetita mea

Se taie pieptul felii sau se cumpara gata taiat. Se sareaza, se pune piper, dupa care se da prin

13 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2009

    O să încerc şi eu să pun în ouă şi smantână. Cred că sunt mai bune aşa.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    Bun, bun, bun............

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

mariana scarlat (Chef de cuisine)

O să încerc şi eu să pun în ouă şi smantână. Cred că sunt mai bune aşa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu carne de pui