La pieptul de pui se scoate pielea si osul si se taie felii subtiri. Se presara piper si vegeta si se lasa la macerat in frigider 1 ora. In acest timp preparam oul batut impreuna cu un strop de sare si faina pana se face o compozitie groasa. Cand este gata punem 2 linguri de apa minerala.
Scoatem feliile de pipet, le trecem prin faina alba, apoi prin ou si le prajim la foc mediu.
Se serveste clad, cu garnitura de legume, sau rece ca si aperitiv.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii