Piept de pui pane

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui pane

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui cu os
  • 7 oua
  • 2 linguri mustar
  • vegeta
  • piper
  • apa minerala
  • cca 300 gr faina alba.

Mod de preparare

La pieptul de pui se scoate pielea si osul si se taie felii subtiri. Se presara piper si vegeta si se lasa la macerat in frigider 1 ora. In acest timp preparam oul batut impreuna cu un strop de sare si faina pana se face o compozitie groasa. Cand este gata punem 2 linguri de apa minerala.

Scoatem feliile de pipet, le trecem prin faina alba, apoi prin ou si le prajim la foc mediu.

Se serveste clad, cu garnitura de legume, sau rece ca si aperitiv.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise