Despici pieptul de pui, formand un buzunar pe care il umplii cu cate o felie din fiecare ingredient pregatit si usturoi pisat.Condimentezi.Invelesti fiecare bucata in folie de aluminiu, asezi in tava, dai la cuptorul incins pentru o jumatate de ora. Intre tump intorci fiecare bucata pe cealalta parte.
Scoti folia, lasi sa se raceasca, scoti scobitorile, treci prin faina, ou batut cu sare, piper,o lingura ulei, apoi treci prin susan pe o parte si mac pe cealalta parte.Servesti ca friptura cu garnitura de cartofi pai si salata, sau:
Faci o bucata numi cu mac, cealalta numai cu susan, Atentie, schimbi uleiul sa nu se amestece susanul cu macul. Servesti la aperitiv, felii alternative (una cu mac, alta cu susan)Atentie,doar sa se rumeneasca, sa nu se arda,altfel e amar
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii