Despici pieptul de pui, formand un buzunar pe care il umplii cu cate o felie din fiecare ingredient pregatit si usturoi pisat.Condimentezi.Invelesti fiecare bucata in folie de aluminiu, asezi in tava, dai la cuptorul incins pentru o jumatate de ora. Intre tump intorci fiecare bucata pe cealalta parte.
Scoti folia, lasi sa se raceasca, scoti scobitorile, treci prin faina, ou batut cu sare, piper,o lingura ulei, apoi treci prin susan pe o parte si mac pe cealalta parte.Servesti ca friptura cu garnitura de cartofi pai si salata, sau:
Faci o bucata numi cu mac, cealalta numai cu susan, Atentie, schimbi uleiul sa nu se amestece susanul cu macul. Servesti la aperitiv, felii alternative (una cu mac, alta cu susan)Atentie,doar sa se rumeneasca, sa nu se arda,altfel e amar
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii