autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Retete de Craciun

Piept de rata la cuptor

Autor: gabi T (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabi T (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 februarie 2016

Ingrediente
Un piept de rata, o portocala, doi catei usturoi, ulei masline, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Pieptul de rata se spala si lasa cu tot cu piele. Se rumeneste intr-o tigaie cu putin ulei. Se aseaza prima data cu pielea in jos, care se va topi soi va lasa o grasime gustoasa, numai bune de prajit pieptul. Se lasa in jur de doua minute pe fiecare parte. Se toaca usturoiul marunt, se adauga sare si piper si se da pieptul de rata prin acest amestec.
Se aseaza in tava si se da la cuptor pentru cca 15 minute. Se verifica pieptul sa fie moale si carnea sa aiba o culoare usor rozie in mijloc...
Eu l-am servit stropit cu zeama unei portocale...
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de rata la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Pepene galben cu fructe in aspic

Pepene galben cu fructe in aspic

Se spala pepenele apoi taie in doua jumatati egale.O jumatate o curatam de miez cu o lingura lasand

1 vot    0 comentarii
45 min
Retete de Craciun
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Cele 9 linguri zahar le punem intr-o cratita (24 de centimetri a avut cea pe care am folosit-o eu)

21 voturi    24 comentarii
1h 40 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de gabi T
Stiuca umpluta cu chiftelute

Stiuca umpluta cu chiftelute

Se curata stiucile de solzi, se deschid putin pana aproape de burta, si se incearca eviscerarea usor

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Stiuca Umpluta

Stiuca Umpluta

Stiuca se curata de solzi, fara a se spinteca pentru indepartarea maruntaielor. Cea mai dificila

2 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste
Pulpa de curcan la cuptor cu rozmarin si dulceata de ceapa

Pulpa de curcan la cuptor cu rozmarin si dulceata de ceapa

Pulpa de curcan este pregatita in prealabil cu cateva ore inainte. Eu am pus-o de cu seara. Se toaca

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Boeuf Bourguignon la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune Boeuf Bourguignon la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Mi-am pregatit toate ingredientele la indemana. Am taiat kaiserul in bucatele mici, carnea in cuburi. Am tocat ceapa si morcovul. Am

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Carnea tocata am amestecat-o intr-un castron cu ou, orez, putin cimbru uscat, sare si piper. Am framantat bine cu mana pana la omogenizare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Fursecuri americane cu cafea