autor:

Truedelights

» » Prajituri

Piersici

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2010

Ingrediente
7 linguri zahar, 7 linguri ulei, 7 linguri apa, 1 plic bicarbonat de amoniu(stins in zeama de lamaie), esenta de vanilie, un praf de sare, faina cat cuprinde

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale din care formam mici bilute.
Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina, apoi asezam bilutele cu ceva distanta intre ele.
La copt o sa creasca si nu vrem sa lipeasca una de alta.

Dupa ce s-au copt, cat inca mai sunt calde le scoatem mijlocul cu ajutorul unui cutit ascutit, astfel incat sa ramana ca niste capacele goale. Miezul scos il punem la crema
Crema:
o cana nuci macinate
o esenta de rom
un pachet margarina sau unt
miezul scos mai devreme
150g zahar
3-4 linguri cacao
Se face o pasta. Daca nu s-a legat se adauga putin lapte.
Cu aceasta crema se umplu capacelele si se unesc doua cate doua formand piersicutele.
Dupa ce s-au format, cu ajutorul unei pensule se traseaza pe fiecare mici dungi cu glazura si se dau prin zahar tos.
Glazura se face din colorant alimentar amestecat cu putin zahar farin si ceva zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tarta cu piersici

Tarta cu piersici

Piersicile spalate se feliaza si se dau deoparte; Uoale,le batem bine cu zaharul pana devin o crema

5 voturi    9 comentarii
55 min
Torturi
Smoothie Energizant cu Piersici

Smoothie Energizant cu Piersici

Curatati piersicile de samburi. Curatati capsunile de codita. Decojiti portocala. Introduceti

0 voturi    0 comentarii
10 min
Bauturi

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Sunt foarte, foarte frumoase piersicutele tale. Felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Tare bine mai arata...

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Waw ce frumuseti!!!!!!!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

      foarte dragute !

    • Fara foto

      licu pop , 14 aprilie 2010

      Foarte intresant arata...felicitari pt reteta!!!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

      Arata ca piersicutele din cofetarie...felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 7 linguri zahar
  • 7 linguri ulei
  • 7 linguri apa
  • 1 plic bicarbonat de amoniu(stins in zeama de lamaie)
  • esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Rata pe varza

Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

17 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Sarmale in foi de varza

Sarmale in foi de varza

Se amesteca toate ingredientele si se infasoara sarmalute in foile de varza acra. Se aseaza pe fundul

7 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Sunt foarte, foarte frumoase piersicutele tale. Felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Placinta cu rubarba Placinta cu rubarba

Rubarba se spală, se şterge cu prosop de hârtie şi se taie în felii de 1 cm . Gălbenuşurile se freacă spumă cu zahărul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Chec cu lapte condensat Chec cu lapte condensat

Mixez laptele condensat si ouale, apoi adaug drojdia uscata si 50 ml unt topit. Mixez bine, iar la sfarsit adaug treptat faina; mixez

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Briose cu dovleac
Cookie Settings