Ouale le mixam cu zaharul,adaugam apoi laptele, margarina Rama Maestro taiata cubulete,esenta de vanilie,coaja de lamaie si la sfarsit punem faina amestecata cu praful de copt.
Framantam un aluat neted, potrivit de tare din care formam niste bile de marimea unei nuci si le pun intr-o tava. Le coacem in cuptor la 180 grade pana s-au rumenit, aproximativ 10 minute.
Cat timp stau fursecurile(piersicile) la cuptor vom pregati crema de ciocolata si nuci.
In bolul robotului de bucatarie vom mixa nucile,peste care vom adauga margarina taiata cubulete, zaharul pudra,cacao,esenta de rom si ciocolata topita.
Cand fursecurile sunt gata, le lasam sa se raceasca,dupa care le scobim cu ajutorul unei lingurite (offff...copilarie...ce mai scobeam la ele!!!).
Dupa ce le-am scobit,le umplem cu crema de ciocolata si nuci,iar apoi le lipim cate doua.
Piersicile se trec apoi prin lapte colorat si zahar tos.
Dupa decorare se introduc la frigider pentru 1-2 ore pentru a se intari zaharul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii