autor:

pusikmea

» » Dulciuri diverse

Piersici de post

Autor: pusikmea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: pusikmea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 aprilie 2012

Ingrediente
30 linguri de zahar, 30 linguri de apa, 30 linguri de ulei, faina cat cuprinde pentru a iesii un aluat moale nelipicios, 3 pliculete amoniac, esenta de rom, coaja de lamaie, pentru umplutura:, miezul de la piersici, gem de piersici - un borcan de 800 g, Pentru sirop:, apa, zahar, in plus:, colorant rosu

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca, apa cu zaharul, uleiul, amoniacul stins in otet, dupa care se adauga faina, esenta de rom si coaja de lamaie.
Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat moale, nelipicios.
Se formeaza bilute cat o nuca.
Se coc in tava tapetata cu hartie de copt cca 15 minute la foc mediu.
Se scobesc cu o lingurita.
Miezul il amestecam cu gemul de piersici.
Umplem persicile cu acest amestec si lipim 2 cate 2.
Se trec prin siropul facut din apa cu zahar, apoi prin zaharul rosu, pe care l-am facut in felul urmator:
am amestecat zaharul cu coloronat rosu si putina apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Piersici de post

Piersici de post

Se amesteca apa cu zaharul, uleiul, amoniacul stins in otet, sarea, dupa care se adauga faina, esenta

15 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Tiramisu dietetic, la cupă, cu fructe de pădure

Tiramisu dietetic, la cupă, cu fructe de pădure

Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Se bat albuşurile cu îndulcitor (după gustul fiecăruia),

2 voturi    1 comentariu
25 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 30 linguri de zahar
  • 30 linguri de apa
  • 30 linguri de ulei
  • faina cat cuprinde pentru a iesii un aluat moale nelipicios
  • 3 pliculete amoniac
  • esenta de rom
  • coaja de lamaie
  • pentru umplutura:
  • miezul de la piersici
  • gem de piersici - un borcan de 800 g
  • Pentru sirop:
  • apa
  • zahar
  • in plus:
  • colorant rosu

Raporteaza reteta

Retete
de pusikmea
Cartofi umpluti cu carnaciori

Cartofi umpluti cu carnaciori

se spala cartofii bine, si se pun la fiert in coaja, nu-i lasam sa fiarba forte mult, ci doar cat

3 voturi    4 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Chiftelute de cartofi cu branza

Chiftelute de cartofi cu branza

se pun cartofii si morcovii la fiert, dupa ce au fiert ii curatam si ii zdrobim cu furculita, atat

11 voturi    20 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Cartofi acordeon

Cartofi acordeon

se spala cartofii, se taie feliute, in asa fel incat sa ramana prinsi, iar intre feliute se pune

10 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Fursecuri duo, cu portocala si cacao