Se amesteca, apa cu zaharul, uleiul, amoniacul stins in otet, dupa care se adauga faina, esenta de rom si coaja de lamaie.
Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat moale, nelipicios.
Se formeaza bilute cat o nuca.
Se coc in tava tapetata cu hartie de copt cca 15 minute la foc mediu.
Se scobesc cu o lingurita.
Miezul il amestecam cu gemul de piersici.
Umplem persicile cu acest amestec si lipim 2 cate 2.
Se trec prin siropul facut din apa cu zahar, apoi prin zaharul rosu, pe care l-am facut in felul urmator:
am amestecat zaharul cu coloronat rosu si putina apa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii