Fursecurile se pun intr-o punga si se zdrobesc cu sucitorul;se framanta apoi cu unt,pana se formeaza un aluat sfaramicios.
Piersicile se spala,se sterg,se taie jumatati si se golesc de samburi.
Se suprapun cate 3 bucati de folie de aluminiu,se unge cu putin ulei ultima folie si se asaza pe fiecare suport de folie cate 3 jumatati de piersica.Se presara amestecul de amarettini si se impacheteaza.Pachetelele se coc 10 minute pe gratarul incins.Se iau pachetele de pe gratar,se deschid,iar fructele se asaza pe farfurii.Se servesc alaturi de o portie de inghetata de vanilie.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii