Fursecurile se pun intr-o punga si se zdrobesc cu sucitorul;se framanta apoi cu unt,pana se formeaza un aluat sfaramicios.
Piersicile se spala,se sterg,se taie jumatati si se golesc de samburi.
Se suprapun cate 3 bucati de folie de aluminiu,se unge cu putin ulei ultima folie si se asaza pe fiecare suport de folie cate 3 jumatati de piersica.Se presara amestecul de amarettini si se impacheteaza.Pachetelele se coc 10 minute pe gratarul incins.Se iau pachetele de pe gratar,se deschid,iar fructele se asaza pe farfurii.Se servesc alaturi de o portie de inghetata de vanilie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii