autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piersici prajite

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 piersici taiate in doua si fara samburi, , 40 g unt, , o bucatica baton de vanilie sau scortisoara, , 50 g zahar praf, , inghetata de vanilie (din comert).

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Puneti untul sa se incinga intr-o cratita emailata, impreuna cu batonul de vanilie sau scortisoara. Puneti jumatatile de piersica sa se prajeasca, vreme de 10 minute, stropindu-le mereu cu sucul pe care il lasa. Presarati deasupra zaharul si lasati sa se caramelizeze 5 minute. Lasati fructele sa se raceasca si serviti-le alaturi de inghetata de vanilie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici prajite" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulouri cu vinete si piept de pui

Rulouri cu vinete si piept de pui

Se feliaza vanata pe verticala, se pun feliile in tava de la aragaz in care s-a pus hartie de copt

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Noodles cu sos de soia

Noodles cu sos de soia

Pune noodles-ii în apă rece la înmuiat. Toacă ceapa verde - separat partea albă de partea verde.

2 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 piersici taiate in doua si fara samburi
  • 40 g unt
  • o bucatica baton de vanilie sau scortisoara
  • 50 g zahar praf
  • inghetata de vanilie (din comert).

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Tocanita de legume cu carne de miel