300gr zahar+oua si galbenusuri se amesteca cu 200 ml ulei. Apoi, se adauga zaharul vanilat, faina amestecata cu praful de copt si amestecati pana obtineti un aluat vartos. Facem bilute potrivite (eu le-am facut mai mari), le asezam in tava cu spatiu intre ele si le dam la cuptor 20 de minute pana se rumenesc. Intre timp pregatim crema instant (eu am folosit crema de ciocolata de la Dr. Oetker), conform instructiunilor dupa pachet si o dam la rece. Dupa ce se racesc scobim bilutele cu grija sa nu sa rupa (iar ce ramane puteti amesteca cu un pachet de unt, 3-4 linguri cacao, 200 gr zahar si obtineti crema cu care umpleti piersicutele; eu am aruncat ce a ramas pentru ca am folosit crema instant), apoi le umplem cu crema si le unim, dupa care le dam prin lichidul colorat, fiecare parte o scufundam intr-o alta culoare si le dam prin zahar. Le ornam cu frunzulite verzi (eu am pus chiar de piersici) si le servim dupa vreo 2-3 ore. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii