Reteta postata pe: 14 aprilie 2009
Ingrediente
1/2 kg piept de pui, 2 oua, 2-3 felii costita, o ceapa calita, 2 felii paine, 2 catei de usturoi, condimente, oua de preplita, ulei pentru prajit
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Pieptul de pui usturoiul si costita se dau pe masina, se adauga painea muiata in lapte, ceapa si ouale, se condimenteaza.
Se modeleaza bile in care se introduce cate un ou de prepelita, se prajesc in ulei incins, se lasa la scurs pe prosop din hartie.
Se servesc la aperitiv, intregi sau taiate in jumatate
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele surpriza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate