autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Piftele surpriza

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
1/2 kg piept de pui, 2 oua, 2-3 felii costita, o ceapa calita, 2 felii paine, 2 catei de usturoi, condimente, oua de preplita, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de pui usturoiul si costita se dau pe masina, se adauga painea muiata in lapte, ceapa si ouale, se condimenteaza.
Se modeleaza bile in care se introduce cate un ou de prepelita, se prajesc in ulei incins, se lasa la scurs pe prosop din hartie.
Se servesc la aperitiv, intregi sau taiate in jumatate
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele surpriza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg piept de pui
  • 2 oua
  • 2-3 felii costita
  • o ceapa calita
  • 2 felii paine
  • 2 catei de usturoi
  • condimente
  • oua de preplita
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulade mozaic