autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Piftelute marinate

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
1kg carne (amestec de porc si vitel), 2 ceapa calita, 2 felii paine muiate in apa sau lapte, 3 oua, condimente (sare, piper mcinat, ienibahar macinat,cimbru), , 1 kg ceapa, boabe de piper, ienibahr, foaie de dafin, sare, otet, 1/2 kg maioneza, ulei pentru prajit

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se da de 2 ori pe masina, se incorporeaza ceapa si painea muiata ,oua,sare, piper, ienibahar...
Se modeleaza bilute mici care se prajesc in ulei incins.
Se lasa la scurs pe prosop de hartie. Nu refolosim uleiul pentru urmatoarea tura de piftelute decat dupa ce il strecuram.
Ceapa taiata juliene, se oparese in baitz de otet( o pate otet, 2 parti apa, condimente)
Se strecoara, dupa ce se raceste se incorporeaza cu maioneza si la final cu piftelutele.
Se orneaza cu masline si verdeata sau gogosar murat
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute marinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu pasta de mici si feta

Ciuperci umplute cu pasta de mici si feta

Speli ciupercile (fara a curata pielita!), le usuci pe un prosop de bucatarie. Indepartezi coditele,

1 vot    1 comentariu
25 min
Aperitive cu carne
Ravioli de casa

Ravioli de casa

Incep prin a toca ceapa, pe care o pun la calit pana devine sticloasa, adaug boia si carnea tocata

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Sunt delicioase. Ornezi cu maioneza, masline, verdeata, gogosar murat sau dulce. Acoperite cu o folie de aluminiu pot fi pastrate la frigider pana a doua zi.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne (amestec de porc si vitel)
  • 2 ceapa calita
  • 2 felii paine muiate in apa sau lapte
  • 3 oua
  • condimente (sare
  • piper mcinat
  • ienibahar macinat,cimbru)
  • 1 kg ceapa
  • boabe de piper
  • ienibahr
  • foaie de dafin
  • sare
  • otet
  • 1/2 kg maioneza
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de pui cu ciuperci