Carnea se da de 2 ori pe masina, se incorporeaza ceapa si painea muiata ,oua,sare, piper, ienibahar...
Se modeleaza bilute mici care se prajesc in ulei incins.
Se lasa la scurs pe prosop de hartie. Nu refolosim uleiul pentru urmatoarea tura de piftelute decat dupa ce il strecuram.
Ceapa taiata juliene, se oparese in baitz de otet( o pate otet, 2 parti apa, condimente)
Se strecoara, dupa ce se raceste se incorporeaza cu maioneza si la final cu piftelutele.
Se orneaza cu masline si verdeata sau gogosar murat
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii