Carnea se da de 2 ori pe masina, se incorporeaza ceapa si painea muiata ,oua,sare, piper, ienibahar...
Se modeleaza bilute mici care se prajesc in ulei incins.
Se lasa la scurs pe prosop de hartie. Nu refolosim uleiul pentru urmatoarea tura de piftelute decat dupa ce il strecuram.
Ceapa taiata juliene, se oparese in baitz de otet( o pate otet, 2 parti apa, condimente)
Se strecoara, dupa ce se raceste se incorporeaza cu maioneza si la final cu piftelutele.
Se orneaza cu masline si verdeata sau gogosar murat
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii