autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Piftelute marinate

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
1kg carne (amestec de porc si vitel), 2 ceapa calita, 2 felii paine muiate in apa sau lapte, 3 oua, condimente (sare, piper mcinat, ienibahar macinat,cimbru), , 1 kg ceapa, boabe de piper, ienibahr, foaie de dafin, sare, otet, 1/2 kg maioneza, ulei pentru prajit

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se da de 2 ori pe masina, se incorporeaza ceapa si painea muiata ,oua,sare, piper, ienibahar...
Se modeleaza bilute mici care se prajesc in ulei incins.
Se lasa la scurs pe prosop de hartie. Nu refolosim uleiul pentru urmatoarea tura de piftelute decat dupa ce il strecuram.
Ceapa taiata juliene, se oparese in baitz de otet( o pate otet, 2 parti apa, condimente)
Se strecoara, dupa ce se raceste se incorporeaza cu maioneza si la final cu piftelutele.
Se orneaza cu masline si verdeata sau gogosar murat
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute marinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Sunt delicioase. Ornezi cu maioneza, masline, verdeata, gogosar murat sau dulce. Acoperite cu o folie de aluminiu pot fi pastrate la frigider pana a doua zi.

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne (amestec de porc si vitel)
  • 2 ceapa calita
  • 2 felii paine muiate in apa sau lapte
  • 3 oua
  • condimente (sare
  • piper mcinat
  • ienibahar macinat,cimbru)
  • 1 kg ceapa
  • boabe de piper
  • ienibahr
  • foaie de dafin
  • sare
  • otet
  • 1/2 kg maioneza
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Aripioare in crusta crocanta cu sos dulce picant