Pestele curatat, bine spalat, transat in bucati potrivit de mari se asaza in vas, se acopera cu apa(trebuie ca apa sa depaseasca pestele cu 2 degete). Se da la foc mic, se ia spuma, dupa care se adauga legumele, 2 catei de usturoi, piper boabe, dafin. Se lasa la fiert la foc foarte mic pana scade apa. Se verifica pe o farfurioara daca se incheaga. Cand carnea e fiarta, se separa de supa,se asaza pe platou dand forma de peste. Zeama racita se limbezeste prin tifon ca sa nu ramana grasime,se condimenteaza cu sare, piper, mujdei de usturoi, dupa gust, se strecoara si se toarna peste carne. Se poate orna cu felii de morcov si patrunjel verde.Se serveste cu mamaliguta.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii