autor:

maryelena

» » Aperitive

Piftie rapida

Autor: maryelena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maryelena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
rasoale de porc, 2 morcovi, carne de porc macra, 1 ceapa, 1 radacina de patrunjel, 1 capatana jumatate de usturoi.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Rasoalele se tin 2 zile cu sare la frigider. Se oparesc rasoalele inainte de fierbere, apoi se spala bine si se pun la fiert in apa suficienta, odata cu carnea de porc, morcovii, ceapa, radacina de patrunjel si se fierb pana cade carnea de pe ele. Dupa ce a cazut carnea, se pune usturoiul pisat (cu 20 min. inainte de final). Se pune 1 lingura de sare cand fierb rasoalele. Spuma se strange continuu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie rapida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chec cu ficatei de pui

Chec cu ficatei de pui

Ficateii ii spalam in cateva ape,apoi ii lasam sa stea 10 minute in apa rece sa mai iese sangele

8 voturi    6 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Frigarui

Frigarui

Am pus carnea in apa amestecata cu vin rosu ,sare ,piper, dafin... Intre timp am curatat si taiat

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • rasoale de porc
  • 2 morcovi
  • carne de porc macra
  • 1 ceapa
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 capatana jumatate de usturoi.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Frigarui pe scobitoare