Piine integrala umpluta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ptr aluat
  • 1/2 kg faina integrala
  • 1/2 kg faina alba
  • 30 gr drojdie
  • 2linguri de zahar
  • 1lingurita de sare
  • 21/2pahare apa calduta
  • 1/4 pahar de ulei
  • ptr umplutura
  • 2-3 oua fierte in coaja
  • 2-3 cepi
  • 1lingurita carcum 1lingurita camun
  • 1lingurita paprica dulce
  • 1/2 lingurita paprica iute
  • sare si piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

pentru aluat

Intr-un vas punem drojdia cu 1/2 pahar apa calduta si zahar si lasam sa creasca 10 minute.

In alt vas cernem fainile adaugam sarea si amestecam putin dupa care adaugam drojdia dospita restul de apa si uleiul si framintim un aluat.

Ungem un vas cu putin ulei si punem aluatul la dospit pina se dubleaza.

Intr-o tigaie punem putin ulei sa se incinga si adaugam cepele taiate solzisori si lasam sa se inmoaie, dupa care adaugam toate mirodeniile si mai lasam putin pe foc.Se lasa ceapa sa se raceasca.

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade, se unge o tava de tarta cu putin ulei si se intinde pe ea o patrime din aluat ca la o tarta si pe margini.

Se presoara pe aluat ceapa prajita si ouale taiate felioare si imprastiate pe toata suprafata.

Pe deasupra se pune o alta patrime de aluat intinsa ca ofoaie si se prind marginile ca sa nu se dezlipeasca.

Cu o mina umeda aranjam foaia de deasupra astfel ca in coacere ea devine mai tare si mai gustoasa.

Cantitatea de aluat ajunge la doua paini.

Cind este coapta o lasam sa se raceasca si o taiem in triunghiuri.

Sepoate servi ca aperitiv cu salata verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise