Piine mozaic

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g unt
  • 125 g sardele(in lipsa heringi)
  • 150 g sunca slaba
  • 100 g svaiter(sau cascaval)
  • 10 masline
  • ½ gogosar in otet
  • 1 franzeluta cu lapte
  • ½ cescuta lapte

Mod de preparare

Se dau prin masina de tocat sardelele, 50g de sunca si o bucata de miez de franzeluta de marimea unui ou muiat in lapte. Se amesteca totul cu untul frecat spuma si se freaca pina se obtine o pasta omogena. Se taie cuburi mici, 100g sunca, svaiterul sau cascavalul, maslinele si gogosarul si se amesteca totul bine cu pasta pregatita. Se pune la rece. In acest timp se taie colturile franzelutei si se scobeste de miez in asa fel ca sa nu ramina mai mult de 1cm de miez in jurul cojii. Golul franzelutei se umple cu pasta racita, se indeasa cu ajutorul unei lingurite. Se lasa la rece si se serveste taiata cu un cutit foarte bine ascutit, in felii subtiri de 1cm. Este bine sa fie pregatita cu o zi inainte de a se servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise