autor:

Anonim

» » Aperitive

Pilaf

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
supa de oase, orez, ulei, ceapa, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa si orezul se inabusa in ulei se adauga supa, piper, sare, patrunjel verde si se fierb la cuptor cca 20 min., in vas acoperit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pilaf cu carne

Pilaf cu carne

Se curata ceapa si morcovul si se calesc in putin ulei.Intre timp tai costita apoi o adaug peste

4 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne
Pilaf de orez cu ciuperci

Pilaf de orez cu ciuperci

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe

9 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Curechi de dovleac