Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 06 august 2008
Ingrediente
supa de oase, orez, ulei, ceapa, patrunjel verde, piper, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Ceapa si orezul se inabusa in ulei se adauga supa, piper, sare, patrunjel verde si se fierb la cuptor cca 20 min., in vas acoperit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Orezul se alege,se spala in mai multe ape,se pune la fiert in apa imbogatita cu 2 cubulete supa;
Dovleceii
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se curata ceapa si morcovul,se toaca marunt,se pune cu putin ulei si putina apa la foc.Se adauga
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate