autor:

Anonim

» » Aperitive

Pilaf

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
supa de oase, orez, ulei, ceapa, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa si orezul se inabusa in ulei se adauga supa, piper, sare, patrunjel verde si se fierb la cuptor cca 20 min., in vas acoperit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pilaf de pui

Pilaf de pui

Intr-o cratita cu apa rece puneti puiul taiat bucati dati la fiert. Cand incepe sa dea in clocote

7 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Pilaf colorat.

Pilaf colorat.

Se alege orezul si se lasa la inmuiat cu apa calduta.Intre timp se toaca marunt zarzavatul. Se

6 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Rosii umplute cu branza