autor:

Anonim

» » Aperitive

Pilaf cu ciuperci si cascaval

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
orez, ciuperci, supa de oase, cascaval, unt, ceapa, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 100 g de unt, impreuna cu ciupercile. Se adauga orezul, supa de oase (1500 ml), sare si se fierbe totul 10 min. Se introduc la cuptor intr-un vas acoperit, cca 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
pachetele de primavara

pachetele de primavara

legumele pentru umplutura se cales la foc iute in ulei:ceapa,morcovii,ardeii,varza. in privinta

12 voturi    4 comentarii
2h
Aperitive
Sufleu de dovlecel

Sufleu de dovlecel

Va place dovlecelul? Eu una il ador si incerc sa-l consum in fel si chip...mai ales ca acum este

1 vot    2 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chec aperitiv cu praz si telemea