autor:

Anonim

» » Aperitive

Pilaf cu ciuperci si cascaval

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
orez, ciuperci, supa de oase, cascaval, unt, ceapa, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 100 g de unt, impreuna cu ciupercile. Se adauga orezul, supa de oase (1500 ml), sare si se fierbe totul 10 min. Se introduc la cuptor intr-un vas acoperit, cca 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec mozaic

Chec mozaic

Se amesteca faina cernuta in prealabil cu praful de copt.Incorporam rand pe rand ouale,apoi putin

10 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Aperitiv cu spuma de branza

Aperitiv cu spuma de branza

1)Intinzi aluatulintr-o foaie, din acre tai cu gura unui pahar 12 cercuri, ungi formelede minitarte,

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Fursecuri cu cartofi si cascaval