autor:

Anonim

» » Aperitive

Pilaf cu dovlecei

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
dovlecei, orez, ulei, ceapa, suc de rosii, sare, piper, unt, marar, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Orezul fiert se caleste impreuna cu ceapa si 100 ml de ulei, se stinge cu 250 ml de suc de rosii, se sareaza si se pipereaza. Se adauga cimbru si marar. Compozitia obtinuta se amesteca la cuptor, cca 10 min., cu cateva bucatele de unt deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
PILAF CU DOVLECEI

PILAF CU DOVLECEI

Orezul se alege,se spala in mai multe ape,se pune la fiert in apa imbogatita cu 2 cubulete supa; Dovleceii

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • dovlecei
  • orez
  • ulei
  • ceapa
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • unt
  • marar
  • cimbru

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci