autor:

Anonim

» » Aperitive

Pilaf cu dovlecei

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
dovelcei, orez, ceapa, ulei, margarina, marar verde, supa de oase, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se inabusa in ulei orezul, ceapa si dovleceii. Se adauga supa de oase, sare, iar cand aceasta da in fiert se adauga jumatate din cantitatea de marar. Se introduce vasul la cuptor la o temperatura moderata, cca 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
PILAF CU DOVLECEI

PILAF CU DOVLECEI

Orezul se alege,se spala in mai multe ape,se pune la fiert in apa imbogatita cu 2 cubulete supa; Dovleceii

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi In Crusta De Mustar

Cartofi In Crusta De Mustar

Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii

9 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • dovelcei
  • orez
  • ceapa
  • ulei
  • margarina
  • marar verde
  • supa de oase
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Aperitive cu brânză şi legume