autor:

Anonim

» » Aperitive

Pilaf cu dovlecei si unt

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
dovlecei, orez, ulei, ceapa, suc de rosii, sare, piper, unt, marar, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Orezul fiert se caleste impreuna cu ceapa si 100 ml de ulei, se stinge cu 250 ml de suc de rosii, se sareaza si se pipereaza. Se adauga cimbru si marar. Compozitia obtinuta se amesteca la cuptor, cca 10 min., cu cateva bucatele de unt deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu dovlecei si unt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chiftele de dovlecei

Chiftele de dovlecei

Ieri am făcut chiftele de dovlecei. Crocante în exterior, moi la mijloc, ce să o mai lungesc...

28 voturi    19 comentarii
50 min
Aperitive
Rulouri cu sunca si mozzarella

Rulouri cu sunca si mozzarella

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul si drojdia uscata. Amestecam, apoi turnam

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose cu spanac