autor:

Anonim

» » Aperitive

Pilaf cu dovlecei si unt

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
dovlecei, orez, ulei, ceapa, suc de rosii, sare, piper, unt, marar, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Orezul fiert se caleste impreuna cu ceapa si 100 ml de ulei, se stinge cu 250 ml de suc de rosii, se sareaza si se pipereaza. Se adauga cimbru si marar. Compozitia obtinuta se amesteca la cuptor, cca 10 min., cu cateva bucatele de unt deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu dovlecei si unt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Vinete prajite

Vinete prajite

Vinetele le taiem in rondele de cca 1/2 centimetru le spalam si le punem intr-un castron cu apa si

9 voturi    4 comentarii
1h 25 min
Aperitive
Empanada cu brocoli

Empanada cu brocoli

Se fierbe 1 broccoli 2 minute apoi se scurge de apa si se zdrobeste in bucatele mai mici cu furculita,

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Tarta cu spanac