autor:

Anonim

» » Aperitive

Pilaf cu dovlecei

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
dovelcei, orez, ceapa, ulei, margarina, marar verde, supa de oase, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se inabusa in ulei orezul, ceapa si dovleceii. Se adauga supa de oase, sare, iar cand aceasta da in fiert se adauga jumatate din cantitatea de marar. Se introduce vasul la cuptor la o temperatura moderata, cca 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
PILAF CU DOVLECEI

PILAF CU DOVLECEI

Orezul se alege,se spala in mai multe ape,se pune la fiert in apa imbogatita cu 2 cubulete supa; Dovleceii

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Micul dejun arab-5.Ridichi albe murate( pentru Ade)

Micul dejun arab-5.Ridichi albe murate( pentru Ade)

Ridichile se curata de coaja si se spala. Se taie in functie de marime in sferturi sau optima si

11 voturi    4 comentarii
48h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • dovelcei
  • orez
  • ceapa
  • ulei
  • margarina
  • marar verde
  • supa de oase
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Aperitiv cu spuma de branza