autor:

valentina ionita

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

PILAF CU LEGUME

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
Ceapa, Morcovi, Pastarnac, Telina, Ardei grasi, Dovlecei, , Pentru fiecare 100 g din fiecare leguma se pun 200g orez, 200 g - 300 g ulei, sare, si alte condimente, Patrunjel verde tocat marunt, Cine doreste poate adauga spre sfarsit rosii sau pasta de tomate si atunci va iesi orez sarbesc.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

43 voturi

Mod de preparare

Se spala,se taie ceapa si se inabusa in ulei.Se adauga apa calda si legumele taiate marunt.Se adauga orezul(la o cantitate de orez,3 cantitati de apa).
Se lasa sa fiarba.Cand sunt fierte se potriveste de sare si piper,punandu-se verdeata tocata marunt.

Se poate servi si cu carne sau prepara cu carne prajita sau fiarta.
Daca ti-a placut reteta noastra "PILAF CU LEGUME" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Pilaf de orez cu legume

Pilaf de orez cu legume

Curatati puneti la fiert intr-un litru de apa morcovul, dovlecelul, ceapa si concentratul de pui/legume.

33 voturi    5 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu legume si ciuperci

Pilaf cu legume si ciuperci

Se spala orezul. Morcovul curatat se da prin razatoarea mica iar dovlecelul prin razatoarea mare

4 voturi    1 comentariu
30 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    Multumesc mult...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 august 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Multumesc mult...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      O bunatate !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Multumesc mult...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009

      Apetisant.Un menu grozav pentru post, dar si ca garnitura merge perfect.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

43 voturi

Ingrediente

  • Ceapa
  • Morcovi
  • Pastarnac
  • Telina
  • Ardei grasi
  • Dovlecei
  • Pentru fiecare 100 g din fiecare leguma se pun 200g orez
  • 200 g - 300 g ulei
  • sare, si alte condimente
  • Patrunjel verde tocat marunt
  • Cine doreste poate adauga spre sfarsit rosii sau pasta de tomate si atunci va iesi orez sarbesc.

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu mere si aluat de casa Placinta cu mere si aluat de casa

O reteta de post de placinta cu mere si aluat fraged Se spală merele, se decojesc sau nu, în funcţie de preferinţe. Se dau

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mancare de legume la Crock Pot Mancare de legume la Crock Pot

Curatam si spalam legumele. Cartofii ii taiem cubulete, morcovii rondele, dovlecelul, ceapa, usturoiul si ardeii ii taiem marunt. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aperitive cu carne
Pastai de post