autor:

Anonim

» » Aperitive

pilaf cu maruntaie de pui

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
pipote si inimi de pui, ficat de pui, morcovi, ceapa, telina radacina,orez, ulei, sare, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Inimile si pipotele de pui se fierb in apa cu sare, se spumeaza si se adauga morcovii , telina,ceapa sferturi apoi se continua fierberea. Ficatul de pui se adauga mai tarziu.
Orezul si ceapa taiate marunt se inabusa in 150 ml de supa strecurata ( de la pui) si apoi se adauga cantitatea de supa necesara fierberii orezului .Maruntaiele de pui se asaza peste pilaf si se introduc la cuptor 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "pilaf cu maruntaie de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pate de ficat de pui

Pate de ficat de pui

Se fierbe ficatul de pui in apa cu putina sare, morcovul si cateva frunze de ceapa verde, aproximativ

25 voturi    20 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Shaorma de vita

Shaorma de vita

Carnea de vitel sau de vita se lasa la macerat 24 de ore intr-o marinada.Marinada o faceti din ulei

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Maruntaiele le prajesc cu ceapa si pasta de ardei nu le fierb...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Maruntaiele le prajesc cu ceapa si pasta de ardei nu le fierb...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Bucatele de muschi file in crusta de paine