autor:

Anonim

» » Aperitive

pilaf cu maruntaie de pui

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
pipote si inimi de pui, ficat de pui, morcovi, ceapa, telina radacina,orez, ulei, sare, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Inimile si pipotele de pui se fierb in apa cu sare, se spumeaza si se adauga morcovii , telina,ceapa sferturi apoi se continua fierberea. Ficatul de pui se adauga mai tarziu.
Orezul si ceapa taiate marunt se inabusa in 150 ml de supa strecurata ( de la pui) si apoi se adauga cantitatea de supa necesara fierberii orezului .Maruntaiele de pui se asaza peste pilaf si se introduc la cuptor 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "pilaf cu maruntaie de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
La Ficelle Picarde (Clatite cu ciuperci si sunca din Picardia) – reteta Turul Frantei Eurosport

La Ficelle Picarde (Clatite cu ciuperci si sunca din Picardia) – reteta Turul Frantei Eurosport

Ca de obicei, in fiecare an, comentatorii de la Eurosport Romania prezinta in fiecare etapa cate

28 voturi    7 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa

Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel si il batem usor cu ciocanul de snitele. Il condimentam

3 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

    Am pus si 2 ardei - unul rosu si unul galben - si a iesit o minune ,

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

COSTINELA  M.

COSTINELA M. (Chef de cuisine)

Am pus si 2 ardei - unul rosu si unul galben - si a iesit o minune ,

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chek aperitiv ,,MOZAIC''