autor:

Anonim

» » Aperitive

pilaf cu maruntaie de pui

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
pipote si inimi de pui, ficat de pui, morcovi, ceapa, telina radacina,orez, ulei, sare, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Inimile si pipotele de pui se fierb in apa cu sare, se spumeaza si se adauga morcovii , telina,ceapa sferturi apoi se continua fierberea. Ficatul de pui se adauga mai tarziu.
Orezul si ceapa taiate marunt se inabusa in 150 ml de supa strecurata ( de la pui) si apoi se adauga cantitatea de supa necesara fierberii orezului .Maruntaiele de pui se asaza peste pilaf si se introduc la cuptor 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "pilaf cu maruntaie de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

1.Spălăm ficăţeii, îi curăţăm şi îi punem la fiert cca 30 minute.Se lasă la răcit, dupa

6 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Piept de pui marinat cu paprika

Piept de pui marinat cu paprika

Amestecati toate ingredientele, adaugati puiul si marinati 2 ore. Incalziti o tigaie si puneti puiul

1 vot    1 comentariu
2h 15 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

    Am pus si 2 ardei - unul rosu si unul galben - si a iesit o minune ,

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

COSTINELA  M.

COSTINELA M. (Chef de cuisine)

Am pus si 2 ardei - unul rosu si unul galben - si a iesit o minune ,

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob de pui in aluat de foietaj