autor:

Anonim

» » Aperitive

pilaf cu maruntaie de pui

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
pipote si inimi de pui, ficat de pui, morcovi, ceapa, telina radacina,orez, ulei, sare, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Inimile si pipotele de pui se fierb in apa cu sare, se spumeaza si se adauga morcovii , telina,ceapa sferturi apoi se continua fierberea. Ficatul de pui se adauga mai tarziu.
Orezul si ceapa taiate marunt se inabusa in 150 ml de supa strecurata ( de la pui) si apoi se adauga cantitatea de supa necesara fierberii orezului .Maruntaiele de pui se asaza peste pilaf si se introduc la cuptor 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "pilaf cu maruntaie de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 1 comentariu

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

    Am pus si 2 ardei - unul rosu si unul galben - si a iesit o minune ,

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • pipote si inimi de pui
  • ficat de pui
  • morcovi
  • ceapa
  • telina radacina,orez
  • ulei
  • sare
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

COSTINELA  M.

COSTINELA M. (Chef de cuisine)

Am pus si 2 ardei - unul rosu si unul galben - si a iesit o minune ,

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada din carne tocata