Pilaf cu morcov si soia.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pilaf cu morcov si soia.

Ingrediente

  • 180 grame orez(1 ceasca de cafea)----180 grame de soia granule fiarta---1 morcov dat pe razuitoare---1 cub de knorr de legume---citeva firicele de patrunjel---sare si piper---3 linguri ulei de masline-- 1 catel de usturoi---4 cesti de cafea cu apa.

Mod de preparare

Intr-o craticioara punem orezul spalat,morcovul razuit ,cubul knorr,catelul de usturoi curatat de pielita,citeva firicele de patrunjel ,uleiul si apa.Punem la foc mediu timp de 15 minute si nu invirtim deloc.Trecut acest timp adaugam granulele de soia fierte, sare piper si invirtim incontinuu inca 3-4 minute .Servim.Optional presaram cu patrunjel tocat si piper.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise