autor:

Anonim

» » Aperitive

pilaf cu praz

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
praz, orez, ulei, pasta de tomate, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Prazul se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, sare, piper, cca 1 l de apa fiarta si se introduc la cuptor cca 20 min, cu vasul acoperit. Se adauga pasta de tomate si se fierb 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "pilaf cu praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pilaf cu praz de post

Pilaf cu praz de post

Ceapa,prazul,morcovul,telina se curata,se spala ,se taie dupa caz cubulete, rondele sau julien

26 voturi    24 comentarii
40 min
Retete de post
Vinete gratinate

Vinete gratinate

Se spala si se curata de coaja vanata. Se taie in felii de aproximativ 1 cm. Feliile se dau cu sare

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Placinta cu spanac si branza – Spanakopita (specific grecesc)