autor:

Anonim

» » Aperitive

pilaf cu praz

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
praz, orez, ulei, pasta de tomate, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Prazul se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, sare, piper, cca 1 l de apa fiarta si se introduc la cuptor cca 20 min, cu vasul acoperit. Se adauga pasta de tomate si se fierb 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "pilaf cu praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pilaf cu praz de post

Pilaf cu praz de post

Ceapa,prazul,morcovul,telina se curata,se spala ,se taie dupa caz cubulete, rondele sau julien

26 voturi    24 comentarii
40 min
Retete de post
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Cascavalul se da pe razatoarea mica, salamul se taie cubulete eu am pus jumatate salam ,jumatate

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Snitele din dovlecei cu cascaval si marar