autor:

Anonim

» » Aperitive

Pilaf cu prune uscate

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
prune uscate, orez, ulei, sare, zahar, ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Orezul si ceapa se inabusa in ulei cu 150 ml de apa. Se adauga prunele, zahar, sare, apa fiarta si se introduc in cuptor, in vas acoperit, cca 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu prune uscate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Bruschete cu rosii si ardei

Bruschete cu rosii si ardei

Taiati felii de paine din bagheta, asezati-le intr-o tava unsa cu unt si dati-le la cuptor pentru

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aperitive
Aperitive cu masline verzi

Aperitive cu masline verzi

Intr-un vas se cerne faina, se adauga sarea iaurtul si margarina si se amesteca bine pina cind se

11 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 31 martie 2009

    Sunt tare curioasa ce gust poate sa aiba aceasta reteta.N am incercat niciodata nicio mancare cu fructe gen gutui, prune, ananas, portocala.Or fi bune?

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Sunt tare curioasa ce gust poate sa aiba aceasta reteta.N am incercat niciodata nicio mancare cu fructe gen gutui, prune, ananas, portocala.Or fi bune?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Tarta cu cas de oaie si dovlecel