autor:

Anonim

» » Aperitive

Pilaf cu prune uscate

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
prune uscate, orez, ulei, sare, zahar, ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Orezul si ceapa se inabusa in ulei cu 150 ml de apa. Se adauga prunele, zahar, sare, apa fiarta si se introduc in cuptor, in vas acoperit, cca 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu prune uscate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu peste, dovlecel si porumb

Tarta cu peste, dovlecel si porumb

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, presaram sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva,

2 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Varzari

Varzari

1. Pregatim aluatul astfel: intr-un castronel punem drojdia la inmuiat impreuna cu cateva linguri

14 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 31 martie 2009

    Sunt tare curioasa ce gust poate sa aiba aceasta reteta.N am incercat niciodata nicio mancare cu fructe gen gutui, prune, ananas, portocala.Or fi bune?

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Sunt tare curioasa ce gust poate sa aiba aceasta reteta.N am incercat niciodata nicio mancare cu fructe gen gutui, prune, ananas, portocala.Or fi bune?

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Crema racoritoare de castraveti