autor:

Anonim

» » Aperitive

Pilaf cu sos de smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2008

Ingrediente
orez, sos de smantana, margarina, ciuperci, supa de oase, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa in 50 g de margarina. Orezul se inabusa separat in 100 g de margarina, se adauga 1500 ml de supa, sare si se fierbe cca 10 min. Peste orezul fiert se adauga ciupercile si se introduc la cuptor 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Conopida pane cu sos de iaurt si smantana

Conopida pane cu sos de iaurt si smantana

Conopida curatata de cotoare se spala, se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare pe foc

17 voturi    9 comentarii
50 min
Aperitive
Turtite de dovlecel

Turtite de dovlecel

Totul se face foarte repede, aveti nevoie de robot si razatoare ca sa mearga treaba struna. Daca

18 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Sare aromatizata