autor:

Anonim

» » Aperitive

Pilaf cu sos de smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2008

Ingrediente
orez, sos de smantana, margarina, ciuperci, supa de oase, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa in 50 g de margarina. Orezul se inabusa separat in 100 g de margarina, se adauga 1500 ml de supa, sare si se fierbe cca 10 min. Peste orezul fiert se adauga ciupercile si se introduc la cuptor 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
APERITIV DIN CARTOFI NOI

APERITIV DIN CARTOFI NOI

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se lasa putin la racit

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Tartine cu unt aromat

Tartine cu unt aromat

Untul ,adus la temperatura camerei, se freaca spuma. Se amesteca apoi cu restul de ingrediente. Condimentele

12 voturi    16 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Rosii umplute cu salata de vinete