Se curata vinetele si se lasa cite o suvita, se taie rondele, apoi se lasa la scurs 1/2 ora, se taie ceapa si ardeii grasi si se inabuse in ulei, se pun rosile apoi vinetele. Adaugati 2 cani de apa. Lasati sa fiarba cu capac, apoi, dupa ce a fiert, se pune orezul si delikatul si telina si la sfirsit patrunjelul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii