Pilaf de orez

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa rosie mare, tocata marunt
  • 5 catei de usturoi, taiati felii subtiri
  • 340 g varza verde, taiata În bucati de 1 cm
  • (circa 6 cani)
  • 3/4 cana orez brun
  • 3/4 lingurita sare
  • conserva (540 g) naut, scurs si spalat
  • 1 cana rosii din conserva, taiate bucati,
  • Împreuna cu sucul lor
  • 3/4 cana stafide

Mod de preparare

Într-o cratita mare, se Încalzeste uleiul la foc

potrivit. Se adauga ceapa si usturoiul; se prajesc,

amestecând des, 7 minute sau pâna când ceapa

este frageda.

Se adauga varza; se acopera si se prajeste

5 minute sau pâna când varza Începe sa se moaie.

Se adauga orezul brun, 2 cani cu apa si sarea. Se

face focul mic; se acopera si se fierb 25 de minute

sau pâna când orezul este aproape facut.

Se adauga nautul, rosiile si stafidele; se pun la

fiert. Când dau În clocot, se face focul mic; se

acopera si se fierb 10 minute sau pâna când orezul

este fraged.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise