Într-o cratita mare, se Încalzeste uleiul la foc
potrivit. Se adauga ceapa si usturoiul; se prajesc,
amestecând des, 7 minute sau pâna când ceapa
este frageda.
Se adauga varza; se acopera si se prajeste
5 minute sau pâna când varza Începe sa se moaie.
Se adauga orezul brun, 2 cani cu apa si sarea. Se
face focul mic; se acopera si se fierb 25 de minute
sau pâna când orezul este aproape facut.
Se adauga nautul, rosiile si stafidele; se pun la
fiert. Când dau În clocot, se face focul mic; se
acopera si se fierb 10 minute sau pâna când orezul
este fraged.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii