autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

pilaf din carne de curcan

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de curcan, ulei, ceapa, morcovi,, telina radacina, sare, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se fierb in apa cu sare ,se spumeaza si se adauga morcovii, ceapa si telina. Cand sunt fierte bucatile de carne se scot separat intr-un vas cu putina supa,iar supa rezultata se strecoara.
Orezul se inabusa in ulei , se adauga o cantitate dubla de supa , sare si se fierbe la cuptor 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "pilaf din carne de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu ceapa

Tarta cu ceapa

Intr-o cana amestecam drojdia cu zaharul si o lingurita de faina, adaugam 100 ml apa calduta si lasam

5 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Aperitive
Lipie cu jumari si praz

Lipie cu jumari si praz

Tailem julienne frunzele de praz, rosiile in 4, daca sant mai maricele, sau in 2 daca sunt micute

7 voturi    11 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cartofi umpluti