autor:

Anonim

» » Aperitive

pilaf din carne de curcan

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de curcan, ulei, ceapa, morcovi,, telina radacina, sare, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se fierb in apa cu sare ,se spumeaza si se adauga morcovii, ceapa si telina. Cand sunt fierte bucatile de carne se scot separat intr-un vas cu putina supa,iar supa rezultata se strecoara.
Orezul se inabusa in ulei , se adauga o cantitate dubla de supa , sare si se fierbe la cuptor 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "pilaf din carne de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri su sunca si pasta de branza

Rulouri su sunca si pasta de branza

Sunca se feliaza si se sterge cu un servetel uscat. Se intinde pe sunca si se pune castravetele taiat

6 voturi    9 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
Cighir a la

Cighir a la "Ciobeni"

Se spală foarte bine toate măruntaiele cu apă rece şi se taie în bucăţi potrivite. Rinichiul

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Frittata italiana