autor:

Anonim

» » Aperitive

pilaf din carne de curcan

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de curcan, ulei, ceapa, morcovi,, telina radacina, sare, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se fierb in apa cu sare ,se spumeaza si se adauga morcovii, ceapa si telina. Cand sunt fierte bucatile de carne se scot separat intr-un vas cu putina supa,iar supa rezultata se strecoara.
Orezul se inabusa in ulei , se adauga o cantitate dubla de supa , sare si se fierbe la cuptor 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "pilaf din carne de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rotite de pui

Rotite de pui

Pieptul de pui se da prin masina de tocat.Ceapa si mararul se toaca marunt,morcovul i l dam pe razatoarea

17 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Platouri deosebite(aperitive gustoase)

Platouri deosebite(aperitive gustoase)

Se aseaza pe platou dupa preferinta ,eu v-am alaturat pozele facute de fiica mea Succes!

21 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piept de pui cu verdeata si cascaval