Se pun la calit ceapa si usturoiul in unt amestecat cu ulei ,la foc mic. Se adauga orezul si se amesteca , apoi se toarna zeama de la midii si 700 ml de apa fiarta. Se incorporeaza apoi stafidele , boia,sare si piper. Se lasa la foc potrivit 20 min apoi se adauga langustele ,
crevetii si ananasul. Se mai fierbe totul 10 min apoi se ia vasul de pe foc.
Cu 2-3 min inainte sa fie gata, se adauga si midiile.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii