autor:

Anonim

» » Aperitive

pilaf exotic cu fructe

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
midii, creveti roz, languste, orez cu bobul lung, ceapa, usturoi, stafide, ananas,lamaie verde, pudra de nuca, unt, ulei, boia, sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pun la calit ceapa si usturoiul in unt amestecat cu ulei ,la foc mic. Se adauga orezul si se amesteca , apoi se toarna zeama de la midii si 700 ml de apa fiarta. Se incorporeaza apoi stafidele , boia,sare si piper. Se lasa la foc potrivit 20 min apoi se adauga langustele ,
crevetii si ananasul. Se mai fierbe totul 10 min apoi se ia vasul de pe foc.
Cu 2-3 min inainte sa fie gata, se adauga si midiile.
Daca ti-a placut reteta noastra "pilaf exotic cu fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec cu ciuperci

Chec cu ciuperci

Puteti folosi ciuperci proaspete sau conservate. Eu am folosit proaspete. Le-am taiat marunt si nu

9 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Caponata siciliana

Caponata siciliana

Se spala vinetele, se sterg,se taie cubulete si se prajesc in ulei. Se curata telina, se spala ,

1 vot    1 comentariu
1h 15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Budinca cu brocoli , telemea si kaizer