autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

pilaf exotic cu fructe de mare

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
midii, creveti roz, languste, orez cu bobul lung, ceapa, usturoi, stafide, ananas,lamaie verde, pudra de nuca, unt, ulei, boia, sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pun la calit ceapa si usturoiul in unt amestecat cu ulei ,la foc mic. Se adauga orezul si se amesteca , apoi se toarna zeama de la midii si 700 ml de apa fiarta. Se incorporeaza apoi stafidele , boia,sare si piper. Se lasa la foc potrivit 20 min apoi se adauga langustele ,
crevetii si ananasul. Se mai fierbe totul 10 min apoi se ia vasul de pe foc.
Cu 2-3 min inainte sa fie gata, se adauga si midiile.
Daca ti-a placut reteta noastra "pilaf exotic cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Bruschete

Bruschete

Bagheta o taiem felii nu foarte groase. Feliutele le punem la prajit fie pe o tigaie grill, fie

7 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive
Cosulete, sarate, cu costita si legume

Cosulete, sarate, cu costita si legume

Ouale se bat cu putina sare. Peste ouale batute se pun lingurile de formaggio/branza si smantana

4 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Chec aperitiv