autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

pilaf exotic cu fructe de mare

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
midii, creveti roz, languste, orez cu bobul lung, ceapa, usturoi, stafide, ananas,lamaie verde, pudra de nuca, unt, ulei, boia, sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pun la calit ceapa si usturoiul in unt amestecat cu ulei ,la foc mic. Se adauga orezul si se amesteca , apoi se toarna zeama de la midii si 700 ml de apa fiarta. Se incorporeaza apoi stafidele , boia,sare si piper. Se lasa la foc potrivit 20 min apoi se adauga langustele ,
crevetii si ananasul. Se mai fierbe totul 10 min apoi se ia vasul de pe foc.
Cu 2-3 min inainte sa fie gata, se adauga si midiile.
Daca ti-a placut reteta noastra "pilaf exotic cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Dovlecei pane cu sos de rosii

Dovlecei pane cu sos de rosii

Spalam dovlecelul, il curatam de coaja, il taiem in felii mai groase si il lasam sa se scurga de

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Chiftele de dovlecei cu morcov si cascaval

Chiftele de dovlecei cu morcov si cascaval

Se curata dovlecelul de coaja,se spala bine,se curata de semintele din mijloc si se da pe razatoarea

3 voturi    0 comentarii
20h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Bruschette cu rosii si mozzarella