autor:

Anonim

» » Aperitive

pilaf oriental cu carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, ceapa, unt, rosii, ardei gras, pasta de tomate, orez, vin alb, supa de oase, usturoi,cimbru, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa impreuna cu ceapa si ardeiul gras in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa , se adauga pasta de tomate , usturoi, sare, piper, cimbru, supa de oase si se mai fierb 40 min.
La sfarsit se adauga vin.
Orezul se inabusa in unt , se adauga carnea si sosul , felii de rosii si se continua fierberea in cuptor cca 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "pilaf oriental cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • ceapa
  • unt
  • rosii
  • ardei gras
  • pasta de tomate
  • orez
  • vin alb
  • supa de oase
  • usturoi,cimbru
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Chec aperitiv