Carnea se inabusa impreuna cu ceapa si ardeiul gras in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa , se adauga pasta de tomate , usturoi, sare, piper, cimbru, supa de oase si se mai fierb 40 min.
La sfarsit se adauga vin.
Orezul se inabusa in unt , se adauga carnea si sosul , felii de rosii si se continua fierberea in cuptor cca 20 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii