Conopida se asaza pe in platou, cu rozete in sus, suprapuse in forma de piramida. Se prepara un sos din 50 ml de unt topit, sucul de lamaie, o lingura de apa calduta, sare si marar tocat marunt; cu acest sos se stropeste conopida.
Maioneza se pune intr-un cornet cu varful in forma de stea si se onrneeaza linii ondulate peste piramida, de la varf spre baza. Apoi se orneaza cu felii de masline si gogosari rosii. Deasupra se decoreaza cu marar si patrunjel tocate marunt.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii