Conopida se asaza pe in platou, cu rozete in sus, suprapuse in forma de piramida. Se prepara un sos din 50 ml de unt topit, sucul de lamaie, o lingura de apa calduta, sare si marar tocat marunt; cu acest sos se stropeste conopida.
Maioneza se pune intr-un cornet cu varful in forma de stea si se onrneeaza linii ondulate peste piramida, de la varf spre baza. Apoi se orneaza cu felii de masline si gogosari rosii. Deasupra se decoreaza cu marar si patrunjel tocate marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii