autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Aperitive

Pirjoale din carne de pui

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2009

Ingrediente
1 pui fara piele si oase, 2-3 linguri smintina, 100g unt, miezul de la 3 felii de piine, 1 ou, pesmet, sare piper, , Se curata bine oasele de la pui, spala si se usuca

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Carnea se toaca si se amesteca cu piinea,untul,smintina,sare si piper .
Se da putin la mixer ca sa devina ca o pasta.
Se fac pirjoale lungi care se dau prin ou si pesmet,in fiecare pirjoala se infinge la un capat un os si se prajesc
Daca ti-a placut reteta noastra "Pirjoale din carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2013

    Multumesc mult

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    YAMMY!!!!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    Mmmmmm ce bunatatee!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1 pui fara piele si oase
  • 2-3 linguri smintina
  • 100g unt
  • miezul de la 3 felii de piine
  • 1 ou
  • pesmet
  • sare piper
  • Se curata bine oasele de la pui, spala si se usuca

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

7 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

Multumesc mult

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciupercute cu carne de pui