autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Aperitive

Pirjoale din carne de pui

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2009

Ingrediente
1 pui fara piele si oase, 2-3 linguri smintina, 100g unt, miezul de la 3 felii de piine, 1 ou, pesmet, sare piper, , Se curata bine oasele de la pui,se spala si se usuca

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Carnea se toaca si se amesteca cu piinea,untul,smintina,sare si piper .
Se da putin la mixer ca sa devina ca o pasta.
Se fac pirjoale lungi care se dau prin ou si pesmet,in fiecare pirjoala se infinge la un capat un os si se prajesc
Daca ti-a placut reteta noastra "Pirjoale din carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pasta de somon

Pasta de somon

Cel mai tare-mi pune imaginatia pe bigudiuri micul-dejun. Nu-l sar niciodata, nu functionez fara

10 voturi    3 comentarii
10 min
Aperitive cu carne
Taouk

Taouk

Am spalat pieptul de pui si l-am taiat cubulete nu foarte mari.Am curatat si pisat usturoiul, iar

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2013

    Multumesc mult

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    YAMMY!!!!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    Mmmmmm ce bunatatee!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 pui fara piele si oase
  • 2-3 linguri smintina
  • 100g unt
  • miezul de la 3 felii de piine
  • 1 ou
  • pesmet
  • sare piper
  • Se curata bine oasele de la pui,se spala si se usuca

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

Multumesc mult

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri de jambon afumat cu spanac