autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

Pirosti cu branza

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
faina, lapte, oua, drojdie, bicarbonat, zahar, ulei, sare, branza telemea, gris, zahar farin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Maiaua se framanta cu 300 g de faina, cu oul, laptele si 25 g de ulei, care se lasa la dospit. Coca dospita se intinde pe foaie, pe planseta, si se decupeaza bucati cu un pahar. Pe fiecare bucata se pune din umplutura de branza, se umezeste cu apa pe margine si se impatureste, obtinanad o forma semiovala. Pirostile obtinute se lasa sa creasca si se rumenesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pirosti cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada de biscuiti cu banana

Rulada de biscuiti cu banana

Rulada de biscuiti o prajitura care place tuturor. Eu o pregatesc mereu, iar vara o pun la congelator

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Cozonac

Cozonac

Se incalzeste putin laptele si se dizolva zaharul in el. Se adauga si coaja de lamaie. Separat,

8 voturi    7 comentarii
4h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • faina
  • lapte
  • oua
  • drojdie
  • bicarbonat
  • zahar
  • ulei
  • sare
  • branza telemea
  • gris
  • zahar farin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin

Pentru umplutură: eu am avut merele deja pregătite, aşadar le-am scos din congelator şi le-am lăsat la temperatura camerei să

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca de lapte cu Agar agar Budinca de lapte cu Agar agar

Punem apa cu agar agar, intr-o oala, pe foc. Amestecam bine si lasam sa fiarba, dupa ce incepe sa fiarba, punem si lingura de sirop

0 voturi    0 comentarii
45 min
Budinci
Crema de zahar ars