Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 12 august 2008
Ingrediente
faina, lapte, oua, drojdie, bicarbonat, zahar, ulei, sare, branza telemea, gris, zahar farin
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Maiaua se framanta cu 300 g de faina, cu oul, laptele si 25 g de ulei, care se lasa la dospit. Coca dospita se intinde pe foaie, pe planseta, si se decupeaza bucati cu un
pahar. Pe fiecare bucata se pune din umplutura de branza, se umezeste cu apa pe margine si se impatureste, obtinanad o forma semiovala. Pirostile obtinute se lasa sa creasca si se rumenesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pirosti cu branza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate