autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Pirosti cu branza de vaci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
faina, lapte, oua, drojdie, bicarbonat, zahar, ulei, sare, branza telemea, gris, zahar farin

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Maiaua se framanta cu 300 g de faina, cu oul, laptele si 25 g de ulei, care se lasa la dospit. Coca dospita se intinde pe foaie, pe planseta, si se decupeaza bucati cu un pahar. Pe fiecare bucata se pune din umplutura de branza, se umezeste cu apa pe margine si se impatureste, obtinanad o forma semiovala. Pirostile obtinute se lasa sa creasca si se rumenesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pirosti cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida

35 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri de vinata cu nuca

Rulouri de vinata cu nuca

Vinetele se feliaza de-a lungul cu grosimea de cca 0,5 cm. Se lasa in apa sarata pe 30 min., se scurg,

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • faina
  • lapte
  • oua
  • drojdie
  • bicarbonat
  • zahar
  • ulei
  • sare
  • branza telemea
  • gris
  • zahar farin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Salata greceasca