Se framinta drojdia, se adauga zaharul topit in 2 lingurite de lapte caldut si o lingura de faina,
se bate bine si se lasa sa creasca.
Se adauga ouale, restul de lapte si untul topit, sare si faina pina se obtine un aluat potrivit de moale care se lasa sa dospeasca.
Se va intinde in foaie, se taie rotocoale cu un pahar.
Acestea se pot umple cu pasta de: varza, carne, ciuperci, peste.
Se pune cite o lingurita de compozitie in mijlocul rotocolului, se acopera cu alt rotocol de coca, se lipesc marginile si se rumenesc in ulei, se scurg pe hirtie absorbanta si se servesc cu smintina.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii